Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sundlöv hoppar av – lämnar Modo-jobbet

Foto: ROGER VIKSTRÖM
Foto: BILDBYRÅN

Micke Sundlöv lämnar posten som Modos sportchef.

Enligt Sundlöv själv är det omständigheter på privatfronten som fått honom att fatta beslutet. 

– Jag har varit borta från min familj under fyra år totalt och där har vi kommit till vägs ände, säger Sundlöv till klubbens hemsida. 

Micke Sundlöv kom till Modo efter tio år som sportchef i Brynäs och två i Karlskrona. Han ersatte då klubblegendaren Per Svartvadet. 

Men nu ska Sundlöv röra på sig igen. Han arbetar februari ut – därefter bryter han sitt kontrakt med Modo. 

– Jag har varit borta från min familj under fyra år totalt och där har vi kommit till vägs ände. Vi var tvungna att ta ett beslut om framtiden och hemma är alltid hemma. Men beslutet var inte lätt att ta på något sätt då jag trivts väldigt bra, säger Micke Sundlöv till klubbens hemsida. 

Sundlöv lämnar Modo

– Micke har meddelat oss sitt beslut och vi vill passa på att tacka honom för det fantastiska arbete han gjort för MODO under de senaste två säsongerna. Han kom till MODO när vi hade haft ett mycket svårt första år i HockeyAllsvenskan. Han har utifrån det utgångsläget skapat struktur, ordning och kontinuitet i den sportsliga verksamheten vilket gör att vi nu har ett mycket bra utgångsläge för framtiden, säger Modos vd Johan Widebro. 

Widebro bekräftar att Modo redan påbörjat jakten på en ny sportchef. 

– På kort sikt när det gäller nyförvärv och kontraktsförlängningar kommer vi att hantera det inom organisationen, säger han. 

Modo ligger på sjätte plats i Hockeyallsvenskan, tjugo poäng bakom ledarna AIK. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!