Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jätteupphämtning av AIK – som föll ändå

Här är några av dagens största sportnyheter.
Foto: MAXIM THORE / BILDBYRÅN
Foto: MAXIM THORE / BILDBYRÅN

AIK stod för en jättevändning hemma mot Karlskrona.

Men föll ändå.

Laget är uppe i fem raka förluster efter 5-6 på Hovet.

Krislaget AIK var riktigt illa ute hemma mot Karlskrona under måndagskvällen.

I mitten av den andra perioden gjorde Janne Kivilahti 4-1 för gästerna och det var inte mycket som talade för att förlustsviten på fyra matcher skulle stanna vid just fyra matcher.

Då inledde AIK en mäktig upphämtning. Robin Jacobsson reducerade med sitt första för säsongen och Johan Porsberger satte 3-4 två minuter senare.

Och när Robin Jacobsson återigen överlistade KHK-målvakten Marcus Hellgren, assisterad av Porsberger, var det utjämnat på Hovet.

AIK hade hämtat upp 1-4 till 4-4 på drygt fyra minuter och tog också ledningen i mitten av den sista perioden. Målskytt: John Henrion. Men det blev ingen efterlängtad trepoängare för de gulsvarta, som fick se Karlskrona kvittera sent och när Niklas Johansson skickade in 6-5 i förlängningen stod det klart att gästerna vunnit den minst sagt svängiga matchen.