Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Janos Haris ilska mot Leksand: "Dåligt"

Janos Hari.Foto: Lars Dareberg / BILDBYRÅN
Laguppställningen som visades upp i Leksands sändning.Foto: LIF-TV

Leksands välmeriterade nyförvärv Fredrik Lindgren har fått tröjnumret 16.

Något som får Janos Hari, som haft det tröjnumret de senaste två säsongerna, att rikta stark kritik mot Leksand - som inte haft någon dialog med honom.

– Det har varit väldigt dålig kommunikation från klubben efter säsongen faktiskt, säger Hari till Dalarnas Tidningar.

För några dagar sedan presenterade Leksand en riktigt tung värvning i jakten på en snabb återkomst till SHL.

Dubbla SM-guldvinnaren med Skellefteå AIK, Fredrik Lindgren, var klar för en flytt till Dalarna och backen är tänkt att bidra med sin stora rutin i en annars väldigt ung backuppsättning.

I går meddelade Leksand att Lindgren tilldelats tröjnummer 16 - ett nummer som ungraren Janos Hari burit under sina två senaste säsonger i klubben.

Beskedet innebar att Hari gjort sitt i klubben, och kom som en överraskning för honom då han dittills inte hade hört något från Leksand om den kommande säsongen.

– Jag vet ingenting och har inte hört något om Leksands planer för mig, säger Hari och fortsätter:

– Det är som det är. Ska jag vara ärlig så hade jag ändå inte tänkt vara kvar heller. Man måste gå vidare ibland. Men det har varit väldigt dålig kommunikation från klubben efter säsongen faktiskt.

"Pratade bara med vissa"

Efter SHL-degraderingen hade klubben ett möte med hela laget om framtiden, men efter det har man bara valt att ha individuella möten med vissa av spelarna.

Något Hari reagerat på:

– Det kändes efter sista matchen mot Mora att de bara pratade med vissa och vissa inte alls. Det blev bara en massa viskanden om här och vart i stället för att prata med alla.