Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Jag kommer inte ihåg något från händelsen”

Foto: MAXIM THORE / BILDBYRÅN
Foto: ERIK MÅRTENSSON / BILDBYRÅN

Modos Sebastian Ohlsson råkade ut för en otäck smäll i tisdagens möte med Västerås.

Efter att ha spenderat kvällen på sjukhus berättar han nu själv om olyckan.

Jag mår bra efter omständigheterna”, skriver han till SportExpressen.

Det var i den andra perioden matchen tvingades avbryta. Västerås Lukas Zetterberg fullföljde en tackling bakom egen kasse och Sebastian Ohlsson landade olyckligt på huvudet.

Zetterberg dömdes till matchstraff och Ohlsson blev liggande på isen. Efter ett uppehåll på 30 minuter fördes han med ambulans till sjukhus. Senare under kvällen meddelade Modo att Sebastian Ohlsson mådde tillräckligt bra för att kunna resa hem med spelarbussen.

”Mår ganska bra”

Nu berättar han själv om händelsen och hur läget är dagen efter.

Jag mår bra efter omständigheterna! Röntgen på nacke/rygg i går på sjukhuset visade inget som tur var, så vi kommer behandla det som en hjärnskakning.”, skriver han i ett sms till SportExpressen.

Och fortsätter:

Har minnesluckor från matchen och kommer inte ihåg något från själva händelsen, men utöver det så mår jag ganska bra förutom att jag så klart fortfarande är öm kring nacke och rygg”.