Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Jag håller dem till och med över Dahlénkedjan”

Foto: JOHAN LÖF / BILDBYRÅN
Foto: JOHAN LÖF / BILDBYRÅN

Bik Karlskoga besegrade Björklöven med 5-1 och tvingade fram en sjunde och avgörande match. 

Detta efter fyra mål av superkedjan med Linus Karlsson, Gustaf Thorell och Henrik Björklund. 

– De är slutspelets bästa kedja. Jag håller de till och med över Dahlénkedjan (Timrå), säger experten Harald Lückner i C More.

Det var vinna eller försvinna när Karlskoga gästade Björklöven under onsdagskvällen. 

Drygt halvvägs in i den första perioden tog bortalaget ledningen genom Gustaf Thorell i powerplay. 1-0 blev även periodens resultat. 

Superkedjan hyllas: ”Slutspelets bästa kedja”

I mittperioden exploderade matchen och Karlskogas förstakedja, med Gustaf Thorell, Linus Karlsson och Henrik Björklund stod för en sanslös urladdning – resultat efter 40 minuter, 3-1. Då var C More-experten Harald Lückner tydlig med vad han tyckte: 

– De är slutspelets bästa kedja. Jag håller de till och med över Dahlénkedjan (Albin Lundin, Jonathan Dahlén och Jens Lööke i Timrå). 

”Löven” försökte sedan få till en reducering, men i ärlighetens namn var de aldrig riktigt nära. Istället vann Karlskoga med 5-1 efter att Thorell fullbordat sitt hattrick. 

3-3 står det i matcher och nu väntar en sjunde och helt avgörande match mellan lagen. Den spelas på fredag.