Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Har lämnat Sverige – vägrar att uttala sig

Johan Hedberg: "Han var helt komplett – wow"
Connor Ingram har lämnat Sverige.
Ingram stod i Björklövens match i den uppmärksammade matchen mot Mora.
Foto: JOHAN LÖF / BILDBYRÅN

Connor Ingram har lämnat Sverige och återigen anslutit till Nashville Predators organisation.

Hans sista dramatiska vecka i Björklöven vill han inte kommentera.

– Connor önskar att inte prata om det igen, meddelar Nashvilles presschef Kevin Wilson. 

När SportExpressen kontaktade Björklövens vd Anders Blomberg under torsdagen var han lättad över att klubben friats från samtliga misstankar för spelfusk. 

Men ändå besviken. 

Framför allt över hur målvakten Connor Ingram porträtterats i vissa mediekanaler senaste dagarna. 

– Vi kommer se till att han får den upprättelse som han och Nashvilles organisation förtjänar. Det har kraftigt skadat vår relation med en rad intressenter och individer, att en sådan felaktig uppgift kommer ut, sade Blomberg. 

Nashville: ”Hoppas att det är ett avslutat kapitel”

23-årige Ingram lämnade Björklöven efter matchen mot Mora i måndags efter en tidigare överenskommelse med Nashville Predators, som hade lånat ut honom till den allsvenska föreningen. 

Det hindrade ändå inte att felaktiga uppgifter sipprade ut. 

I tisdags skrev P4 Västerbotten att Björklöven sparkat Ingram, vilket spädde på spekulationerna om att han skulle vara inblandad i en spelfusk-skandal. 

Kanalen bad, i ett senare skede, om ursäkt för den felaktiga publiceringen. 

SportExpressen har försökt nå Connor Ingram sedan i måndags, men inte lyckats. Nu har Nashville Predators deklarerat att deras målvaktsadept inte kommer ge sin version av hur han upplevt skriverierna senaste veckan. 

– Eftersom att klubben och spelarna är rentvådda så hoppas vi att det därmed är ett avslutat kapitel. Connor önskar att inte prata om det igen, berättar Kevin Wilson, presschef Nashville Predators.