Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här är Moras nya stjärnvärvningar

Moras tränare Patric Wener.Foto: Emil Malmborg

Mora IK presenterar två nyförvärv.

Klubben har gjort klart med amerikanska backen Kevin Mitchell.

Dessutom ansluter kanadensiska forwarden Ryan Thang.

Kevin Mitchell, 33 år gammal, kommer senast från italienska klubben Ritten/Renon, där han gjorde 39 poäng på 44 matcher.

Mitchell, som bland annat har spelat i AHL, tyska ligan och i Österrike, beskrivs som en poängstark tvåvägsback.

– Kevin är en spelare jag mött som motståndarcoach under flera säsonger. Det är en spelare som är väldigt duktig i powerplay, har ett väldigt bra skott och ett bra förstapass. Han har också varit kapten i flera lag som han spelat i så det här känns verkligen som en pappaback, säger Moras tränare Patric Wener i ett pressmeddelande.

"Leverera otroligt mycket"

Ryan Thang, född 1987, spelade senast i tyska Augsburger, där han gjorde 29 poäng på 50 matcher.

Thang har tidigare spelat framför allt i AHL och i Milwaukee Admirals.

– Ryan är en spelare som levererat på hög nivå och vår förhoppning är att han ska leverera otroligt mycket i hockeyallsvenskan. Han är högerskytt och det är ett viktigt vapen i framför allt powerplay men även att man kan skära in i anfallszon från en annan vinkel. Det är som "sniper" vi plockar hit honom så hans uppgift kommer att vara att trycka dit puckarna, säger Wener.