Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Han ersätter succétränaren

Johanna Dahlén och Adam Johansson gästar Hockeyjuryn och delar ut hockeyallsvenska priser
Foto: TOBIAS STERNER / BILDBYRÅN
Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN

Västerviks succétränare Mattias Karlin har lämnat för Modo.

Nu har VIK gjort klart med en ersättare – Martin Gudmundsson äntrar tränarbåset kommande säsong.

Martin Gudmundsson, 34, kommer närmast från Wings HC Arlanda i Hockeyettan. Där hjälpte han laget att hänga kvar i serien.

Nu kliver han upp till Hockeyallsvenskan och Västerviks IK.

 – Vi är glada att kunna presentera Martin som ny huvudtränare i Västervik. Rekryteringsprocessen har varit högintensiv, men nu när allt är klart känns det så klart otroligt skönt och vi kan nu blicka framåt mot nästa säsong och det lagbygget, säger sportchef Emil Georgsson till klubbens hemsida.

Gudmundsson tar över efter Mattias Karlin. Karlin lämnar VIK efter många år i klubben och avslutade säsongen efter uttåget i semifinalen mot Timrå.

– Det känns bra att ta över här, det blev väl ett perfekt avslut för både Mattias Karlin och Västervik med det som gjordes den här säsongen. Det blir en nystart nu, att tillsammans med Emil sätta ihop en ny trupp och bjuda på härligt spel, säger Gudmundsson.

Växjös oväntade matchhjälte – klev fram när det blev förlängningsdrama