Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Forsberg blir ny expert i C More

Foto: ALEX LJUNGDAHL
Foto: BILDBYRÅN
Foto: OLA WESTERBERG / BILDBYRÅN

Hockeysäsongen är snart här – och C More fortsätter att rusta. 

Tobias Forsberg är klar som ny gästexpert under sändningarna från hockeyallsvenskan.

– Det ska bli roligt att få komma tillbaka till hockeyn som alltid varit en stor del av mitt liv, säger den tidigare Leksandsspelaren. 

Redan 2018 tvingades Tobias Forsberg avsluta karriären efter en skada han ådrog sig under en match med Leksand. Han blev förlamad från bröstet och neråt. Efter den allvarliga skadan har Forsberg hyllats för sin kamp – och fick bland annat ta emot stående ovationer under Idrottsgalan tidigare i år. 

Nu inleder Forsberg en ny karriär – som ny hockeyexpert i C More. 

”Väldigt tacksam”

- Att få se hockeyn från ett annat perspektiv än från isen ska bli väldigt spännande. Jag är mycket tacksam gentemot C More för denna möjlighet och ser mycket fram emot seriestarten, säger Tobias Forsberg.

Tillsammans med Lars Lindberg, Kajsa Kalméus, Åke Unger och Harald Lückner kommer Forsberg agera gästexpert under sändningarna från hockeyallsvenskan. 

- Vi är väldigt glada att Tobias vill vara med i vår satsning på Hockeyallsvenskan. Han har gedigen erfarenhet från ligan, en stark personlighet och kommer bidra med mycket kunskap, säger Erik Westberg, sportchef på TV4 & C More.