Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Förre LHC-forwarden kan komma till Sverige

Foto: Jan Düsing

Förre LHC- och Modo-forwarden Jeff Ulmer kan vara på väg tillbaka till Sverige.

Tre svenska klubbar har erbjudits kanadensaren tjänster – en av dem är Mora.

– Jag tror att något blir klart de närmsta tre-fyra dagarna, säger Ulmers agent Bjarne Madsen.

Jeff Ulmer kan vara på väg tillbaka Sverige. Den kanadensiske forwarden har varit klubblös under hösten och hans agent har nu varit i kontakt med tre svenska lag.

Allsvenskan aktuell

– Det är tre allsvenska lag, inget i elitserien. Vi har även kontakt med klubbar i Finland och Tyskland, säger Bjarne Madsen som tror att en ny klubb blir klar inom de närmsta dagarna.

Ulmer gjorde 8+7 på 27 matcher för Modo 2008-2009 och 6+3 på 29 matcher i Linköping 2010-11. Ett av lagen som erbjudits högerskyttens tjänster är Mora IK – som är ganska ljumna i sitt intresse.

– Jag fick ett mejl om honom och skickade en motfråga vad han kostar. Vi har inte haft en andra kontakt och jag tror inte han ligger i vår lönenivå, säger Moras tränare och sportchef Patric Wener.

25 spelare har erbjudits

Totalt har Mora blivit erbjudet runt 25 spelare den senaste tiden.

– Jag har kollat lönenivå på femton av de här killarna. Ska vi gå till elitserien kanske vi behöver någon lite mer rutinerad på isen men jag tror väldigt mycket på de här grabbarna vi har, säger Wener.