Ekarv tvåmålskytt när Modo tog fjärde raka

Publicerad

Modo marscherar på.

Mot BIK Karlskoga tog laget sin fjärde raka seger. Det efter två mål av nyförvärvet Victor Ekarv.

Modo har en fin period bakom sig i Hockeyallsvenskan. Efter segern mot AIK i slutet av oktober har laget varit obesegrat i november – med segrar mot Oskarshamn och Västervik. Mot BIK Karlskoga fortsatte segertåget. 

Men det var gästerna Karlskoga som tog tag i taktpinnen i första perioden. Karlskogas Niklas Lihagen satte första målet i matchen bakom Erik Hanses i Modos mål. Innan perioden var slut hade Modo lyckats vända genom mål av Oscar Hedman och Victor Ekarv, 2-1 var Ekarvs första mål för sin nya klubb. Han fick i andra perioden sätta ytterligare ett och bli matchhjälte. 

Modo obesegrade i november

Viktor Öhman avgjorde med ett fint mål när han avgjorde med sitt mål till 5-2.

I slutet av tredje perioden reducerade Gustaf Thorell för Karlskoga. Men matchen slutade 5-3 till Modo.

I och med segern är Modo obesegrade i november och laget har fyra raka segrar. Tvärt emot hur det såg ut i oktober månad då laget förlorade hela sex matcher i rad. 

– Vi spelar bra i nästan 60 minuter i dag, det är det vi har snackat om. Vi har kommit ihop bra som grupp efter de förlusterna vi hade, säger Modos stjärna Patrik Karlkvist till C More.

Forwarden Emil Molin har varit en betydande del i Modos segersvit.

– Vi gör en väldigt bra laginsats i dag. Alla fyra kedjor gör ett jättejobb, säger Emil Molin till C More. 

Modo ligger för närvarande på en femteplats i Hockeyallsvenskan.

Karlskoga å andra sidan har det desto tuffare. Laget parkerar sist i tabellen tillsammans med Västervik med fem poäng upp till Troja-Ljungby på andra sidan strecket.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag