Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Djurgården spikar målvaktsparet med Hugo Hävelid

Foto: TOBIAS STERNER / BILDBYRÅN

Viktor Andrén är redan presenterad som ny målvakt i Djurgården.

Nu har man även gjort klart med en målvakt som kompletterar i form av 19-årige talangen Hugo Hävelid.

– Vi får in den kanske talangfullaste av alla målvakter bland den starka årskullen 04:or, säger Djurgårdens sportchef K-G Stoppel.

Det är inte många platser kvar att fylla i Djurgårdens allsvenska trupp. Nu har man även fyllt upp målvaktspositionerna.

Från Linköping hämtas målvakten Hugo Hävelid in, som skriver kontrakt över två år med Djurgården.

Hävelid är väldigt talangfull och behöver speltid på seniornivå. Det kan han inte få i Linköping som har både Marcus Högberg och Jesper Myrenberg på kontrakt. Myrenberg som avslutade den senaste säsongen i just Djurgården. Därför gör han ny flytten till Djurgården, som därmed får in en ny talangfull målvakt, efter att Carl Lindbom, som är ett år äldre, har lämnat.

– Vi hoppas att Hugo kan göra samma resa som Lindbom gjort. Det känns även bra att ha Andrén, Hugo och Teodor Munther i vår organisation. Både Hugo och Teodor är unga, ambitiösa och utvecklingsbara målvakter som kommer att tävla emot och utmana varandra, säger K-G Stoppel.