Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Brynäs värvar danske backen Kasper Larsen

Johan Alcén.
Foto: TOBIAS STERNER / BILDBYRÅN

Brynäs fortsätter att stärka upp truppen för hockeyallsvenskan.

Danske backen Kasper Larsen, 20, har nu skrivit på ett tvåårskontrakt och ansluter närmast från Nordamerika.

– Kasper har en otroligt stor och spännande potential, säger sportchefen Johan Alcén.

Efter att nyligen ha åkt ur SHL har Brynäs som tydlig målsättning att studsa upp direkt från hockeyallsvenskan nästa säsong.

Då fortsätter laget att stärka upp truppen.

Det senaste tillskottet är Kasper Larsen, 20, som ansluter från Mississauga Steelheads i den nordamerikanska juniorligan OHL. Den danske backen har skrivit på ett tvåårsavtal med Brynäs.

– Först och främst är vi väldigt nöjda över att ha knutit till oss Kasper. Det är en tvåvägsback med otroligt intressanta kvalitéer. En stor och stark back som är bra i spelet med puck och som dessutom är i ett bra karriärläge, säger sportchefen Johan Alcén till klubbens hemsida.

Kasper Larsen själv säger:

– Det känns väldigt bra att ha skrivit på för Brynäs. Jag ville testa på något nytt och när jag fick höra om Brynäs intresse så blev jag sugen på direkten. I mina samtal med Johan Alcén fick jag en bra bild av klubben och processen som är i gång här. Det finns bara ett mål och det är att spela upp Brynäs till SHL, den utmaningen kittlar enormt mycket.