Bröt benet i padelmatch – med Modos sportchef

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Modos nyförvärv Mikkel Aagaard.
Sportchefen Fredrik Glader.
Foto: SIMON ELIASSON / BILDBYRÅN

Modos nyförvärv Mikkel Aagaards har brutit benet.

Det var under en padelmatch i helgen som olyckan var framme och nu väntar drygt två månader med gips på foten för forwarden. 

– Han var givetvis deppig när det hände men pratade med honom nu på morgonen och då var han positiv, säger Modos sportchef, Fredrik Glader.

Modo har efter att säsongen slutade drabbats av flera tunga avbräck där stjärna efter stjärna lämnat för nya uppdrag till hösten.

Men tabelltvåan i Hockeyallsvenskan har även värvat in ett gäng intressanta spelare då sportchefen Fredrik Glader kunnat knyta till sig forwardskvartetten Gustav Olhaver, Filip Sveningsson, Sebastian Ohlsson från seriekonkurrenter samt Mikkel Aagaard från den tyska högstaligan.

Modo och Glader har även kunnat värva in två namnkunniga backar i Jesper Dahlroth och Brendan Mikkelson samt målvakten Anthony Peters. 

I truppen finns därmed nu tre målvakter, fem backar och nio forwards vilket betyder att Modo snart täppt igen alla luckor efter de flyktade stjärnorna. 

Nyförvärvet bröt benet i padelmatch

Men för ett av Modos nyförvärv har försäsongen fått ett abrupt, men bara tillfälligt, slut. I en padelmatch under helgen var olyckan nämligen framme för Mikkel Aagaard som skadade sig så illa att han bröt ett ben. 

Sportchef Fredrik Glader om olyckan:

– Han har fått en fraktur på vadbenet och kommer vara gipsad sex till åtta veckor. Inget som kommer påverka Mikkels framtid hos på nåt sätt utan vi räknar med att han är tillbaka när serien är i gång.

Hur har han tagit det, är han deppad? 

– Han var givetvis deppig när det hände men pratade med honom nu på morgonen och då var han positiv och såg framåt igen.