Foto: Viasat Hockey.
 Foto: Viasat Hockey.

"Börjar han hålla på
tar vi hand om det"

Publicerad

Oskarshamns forward Evan McGrath retade gallfeber på Djurgårdens spelare i fredagens allsvenska match.

Efter den andra perioden tröttnade Douglas Murray och utfärdade en varning i Viasat Hockey.

– Jag har inte gjort någonting innan, men börjar han hålla på tar vi hand om det, säger han.

Efter fyra raka förluster hade Djurgården kniven mot strupen inför fredagens allsvenska match mot Oskarshamn.

Och att det var en betydelsefull match märktes på isen.

Under den andra perioden retade hemmalagets Evan McGrath upp flera Djurgårdsspelare.

Flera gånger var han framme och snackade med motståndarna.

"Hur många chanser får jag?"

När Djurgårdens NHL-tuffing Douglas Murray intervjuades mellan den andra och tredje perioden hade han tröttnat på McGraths snack - och utfärdade en varning inför den tredje perioden.

– Han kaxade med Landeskog lite. Ska han hålla på... Jag har inte gjort någonting innan, men börjar han hålla på tar vi hand om det från vår sida, säger Douglas Murray till Viasat Hockey.

– Han frågade hur många chanser han får och det var mycket gnäll. Vi får se, vi får se vad som händer i den tredje perioden.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag