Foto: Olle Wande
 Foto: Olle Wande

Asplövens poängkung utan kontrakt - kan gå

Publicerad

Asplövens poängkung Conny Strömberg är kontraktslös.

Han diskuterar en förlängning med klubben.

– Vi håller på att snacka, sedan har jag lite andra bollar i luften också, säger Strömberg till SportExpressen.se.

Poängmaskinen Conny Strömberg skrev korttidskontrakt med den hockeyallsvenska nykomlingen Asplöven.

På 17 matcher har han gjort 14 poäng (3 mål, 11 assist) vilket är bäst i laget.

Håller på att förhandla

– Det har väl gått hyfsat för mig. Vi har haft ganska mycket chanser och kunde ha gjort mer mål. Laget är lite upp och ner och vi spelar väldigt dåligt ibland. Det blir väl så när man är nykomling och det är mycket nytt. Vi har blandat och gett, säger Strömberg.

Nu har den spelskicklige snart 37-årige forwardens kontrakt gått ut, men han håller på att förhandla med Haparandaklubben om en förlängning.

– Jag ska träffa Asplöven om någon timme. Vi håller på att snacka lite, sedan har jag lite andra bollar i luften också.

– Det kan hända någonting i dag, men jag kan inte säga något mer nu.

Dottern bor i Arboga

Conny Strömberg har sin dotter i Arboga, vilket kan locka honom söderut.

Han säger sig ha intresse från andra klubbar.

– Det är i Sverige, först och främst, säger Strömberg hemlighetsfullt.

De senaste tre åren har han vräkt in poäng för Örebro i allsvenskan. I somras hade han kontakt med Västerås sportchef Niklas Johansson, men det ledde inte till något kontrakt.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag