Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MobilTabletDator
Premium:

”Ärligt talat så var vi så jävla dåliga”

HAPARANDA. ”Vad har inte hänt?” Björklövens sportchef Per Kenttä har haft två år på jobbet då både det ena och det andra inträffat som satt käppar i hjulet. Men nu är det dags att hämta inspiration inför den tredje och målet är fortsatt tydligt. Vi träffas i Haparanda, eller rättare sagt vid Kukkolaforsen en och en halv mil ännu längre norrut.

I den fina miljön runt Haparanda har Björklövens sportsligt ansvarige hämtat inspiration efter en säsong där allt och ingenting hände, och som slutade med en finalförlust mot Timrå, då 23 av 28 personer i truppen precis legat däckade i covid-19.

– Man kan skratta åt vissa saker så här i efterhand, med i stormens öga var det fan inte roligt, säger han.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.