Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Är många killar i deras lag som man inte gillar”

Justin Crandall i BjörklövenFoto: JOHAN LÖF / BILDBYRÅN
Modo firar segernFoto: JOHAN LÖF / BILDBYRÅN

Justin Crandall missade den första hockeyallsvenska finalmatchen mot Modo. 

Men till den andra är amerikanen tillbaka efter sin avstängning – och han räknar med heta känslor. 

– Det är många killar i deras lag man inte gillar, säger Björklöven-stjärnan till Hockeynews

Efter en förlängningsrysare som avgjordes först i den femte perioden stod Modo som segrare i den första hockeyallsvenska finalmatchen mot Björklöven. Vinsten säkrades bland annat efter en jätteräddning av målvakten Patrik Bartosak i förlängningen. 

Björklövens poängspruta Justin Crandall fick inte spela den första finalmatchen, eftersom han stängdes av i tre matcher efter en spearing på Södertäljes August Berg i slutet av februari. 

Amerikanen gillade vad han såg i tisdagens match, trots att hans Björklöven förlorade.

– Jag är stolt över killarna och jag tycker att vi spelade ut Modo, vi höll oss till vårt system och adderade lite nya saker som fungerade bra. Sedan såg vårt powerplay bra ut, men tyvärr fick vi inte med oss resultatet. Fortsätter vi så här kommer vi att få med oss de resultat vi vill, säger Crandall till Hockeynews

Justin Crandall tillbaka för Björklöven

Forwarden hintar i intervjun med Hockeynews om att han ser något speciellt i att ställas mot just Modo. 

– Det bästa med hockeyn är att tävla mot andra och visst, man tävlar mot lagkamraterna men det är något annat att tävla mot motståndarna, speciellt när man får möta spelare i Modo som man inte gillar. 

Han fortsätter: 

– Det är många killar i deras lag man inte gillar och jag är säker på att de känner samma om mig vilket gör det ännu roligare att spela. Jag kommer garanterat spela fysiskt, inom reglerna. Det kommer bli kul. 

Han får matchstraff – trampar på motståndaren