Erik Ullman Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRÅN
Erik Ullman Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRÅN

AIK värvar från SSK: "Det är en stor ära"

Publicerad

AIK fortsätter lagbygget inför nästa säsong.

På sin hemsida meddelar klubben att Erik Ullman har skrivit kontrakt som sträcker sig över kommande säsong.

– Det är en stor ära att få spela för AIK och jag är väldigt stolt att få chansen, säger Ullman.

Erik Ullman, 19, har spelat flera säsonger i Modo, däribland tre SHL-matcher för klubben, men kommer närmast från spel i Södertälje.

Men nu står det klart att det blir spel i AIK kommande säsong. På sin hemsida meddelar klubben att Ullström har skrivit på ett ettårskontrakt.

– Det är en stor ära att få spela för AIK och jag är väldigt stolt att få chansen, säger backen i ett uttalande.

"Det är SHL som gäller"

Och målsättningen för Ullman är tydlig - han vill vara med och ta klubben till SHL.

– Jag är en tvåvägsback som föredrar det offensiva spelet och som gärna spelar fram mina medspelare, säger han och meddelar målsättningen inför säsongen som kommer, säger backen och fortsätter:

– För min egen del ska jag försöka ta en så stor roll i laget och bidra så mycket som möjligt. För lagets del är det SHL som gäller.

Och sportchefen Anders Gozzi är mer än nöjd med tillskottet.

– Erik är en talangfull back och som har ett stort spel i sig. Vi hoppas att han kommer att fortsätta utvecklas hos oss kommande säsong.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag