Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här är Nichlas Falks nya tränaruppdrag

Dagens toppnyheter i sportvärlden
Foto: OLLE WANDE / BILDBYRÅN
Foto: MICHAEL BERGGREN / MICHAEL BERGGREN EXPRESSEN

Efter att ha fått sparken från Almtuna är nu Nichlas Falk tillbaka som tränare. 

Dif-legendaren är klar för en återkomst i SSK som assisterande tränare. 

– Det ska bli jättekul, säger Falk till klubbens hemsida. 

Nichlas Falk sparkades från Almtuna efter endast två månader som huvudtränare i klubben. Den tidigare Dif-spelaren hann endast stå i tränarbåset under 13 matcher innan han fick lämna. 

Men nu är Falk tillbaka som tränare i Södertälje SK där han var assisterande tränare i under säsongerna 2016-17 och 2017-18. 

– Det ska bli jättekul. Förra gången jag var med gav mersmak med det lyckade slutet på säsongen. Det kändes tråkigt att lämna för jag kände att vi hade mer att ge med den konstellationen tillsammans med Uffe och Dennis. Vi funkade bra tillsammans och nu ska det bli roligt att ta nya tag, säger Nichlas Falk till SSK:s hemsida. 

Falk gjorde sin sista säsong som aktiv spelare 2010-11 i Djurgården och fick sin tröja upphängd i Hovet 2017 då han kollapsade på isen. 

Kontraktet med SSK gäller över en säsong. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.