Här är alla hockeymatcher som sänds av Expressen

Modo och Björklöven är två av lagen som gör upp i SCA-cupen.
Foto: JOHAN LÖF / BILDBYRÅN
Joel Lundqvists Frölunda deltar i Strömstad Hockey Classic.
Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN

Just nu förbereder sig lagen för fullt inför kommande hockeysäsong – och i augusti drar träningsmatcherna i gång.

SportExpressen storsatsar på försäsongen och sänder många heta matcher med lag från både SHL och Hockeyallsvenskan.

– Det är perfekt att ladda upp inför säsongen med att se dessa matcher, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News.

Även om vi är mitt i sommaren så börjar faktiskt hockeysäsongen närma sig.

I augusti drar träningsmatcherna i gång och SportExpressen sänder hela 17 försäsongsmatcher med lag från bland annat SHL och Hockeyallsvenskan.

Förra veckan kunde vi berätta att försäsongsturneringen Strömstad Hockey Classic sänds för Expressens Premiumkunder och på SportExpressen Play i mitten av augusti. 

Nu kan vi presentera hela listan med försäsongsmatcherna som sänds.

Det blir bland annat ytterligare en turnering i form av SCA-cupen i Sundsvall med MoDo, Björklöven, Mora och Sundsvall Hockey 8-11 september.

– SCA Cupen i Sundsvall är Sveriges mest anrika försäsongsturnering och den kan vi nu visa i flera år framöver, tack vare ett fint samarbete med Sundsvall Hockey, säger Mattias Wallström.

Dessutom visas två matcher med ett HV71 som storsatsar för att ta sig tillbaka till SHL.

– Kul att vi ganska tidigt på försäsongen sänder Västerås mot HV71. Västerås har vi knappt sett göra en liknande satsning på åtminstone tio år, och HV har tagit ett omtag och drar ett större intresse än på många år, efter degraderingen, säger SportExpressens Johan Svensson.

”Perfekt att ladda upp”

Alla matcher sänds på Expressen.se för dig som är Premiumkund samt på SportExpressen Play där du både kan teckna ett månadsabonnemang för 299 kronor samt köpa matcherna som PPV för 139 kronor.

På SportExpressen Play ser du även Ettan, Elitettan och SSL, högsta innebandyligan för både damer och herrar, under året.

– Det är perfekt att ladda upp inför säsongen med att se dessa matcher och läsa Expressens hockeygängs sommaranalyser av lagen, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News.


Här är alla matcher som sänds

28/8: Halmstad-Mora

31/8: Karlskoga-HV71

1/9: Västervik-Tingsryd.

2/9: Karlskoga-Mora

3/9: Västervik-HV71

7/9: Karlskoga-AIK

8/9: Sundsvall-Mora

9/9: Karlskoga-Västerås

10/9: Sundsvall-Modo

10/9: Mora-Björklöven

11/9: Sundsvall-Björklöven

11/9: Modo-Mora

15/9: Västervik-Nybro.

16/9: Västerås-Södertälje

16/9: Mora-Borlänge

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.