Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Frölunda krossade Grenoble i Champions Hockey League

Frölunda har lekstuga mot franska Grenoble i Champions Hockey League.  Göteborgarna krossade motståndet med hela 10–2. 

Redan efter fyra minuter var det dags i Patinoire Polesud, Grenoble. Filip Johansson smällde in ledningsmålet och bara tre minuter senare utökade Ryan Lasch till 2–0. Efter den första perioden var ställningen hela 5–0.  

I den andra perioden slog Frölunda av på tempot. Jere Innala och Filip Hasa stod för varsitt mål och Göteborgarna ledde matchen med 7–0. Men i slutet av perioden reducerade Grenoble och fick därmed in ett tröstmål innan den avslutande perioden. 

Och krossen fortsatte. När matchen var över hade Frölunda vunnit med hela 10–2 efter att Patrik Carlsson avslutat målskyttet med drygt två minuter kvar. 

Frölunda har därmed tolv inspelade poäng efter fem spelade matcher och är vidare till åttondelsfinal. 

Skellefteå besegrade Belfast med 4–2 under tisdagskvällen vilket betyder att även norrlänningarnas äventyr i CHL fortsätter. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.