Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fortsätter som tv-expert: ”Har redan börjat plugga”

Foto: SVEN LINDWALL
Foto: Jessica Gow/TT / TT NYHETSBYRÅN

Valentina Lizana Wallner fortsätter som expert i Viaplay.

Efter ett lyckat inhopp under JVM blir den före detta målvaktsstjärnan en del av NHL-sändningarna.

– Jag hade hjälp av min aktiva karriär, säger hon i ett pressmeddelande.

Under JVM gästade Valentina Lizana Wallner Viaplays sändningar och gjorde bra ifrån sig. För nu blir 30-åringen expert på heltid hos Nent Group.

– Jag kommer vara med under tre säsonger, som expert i samband med NHL och mästerskap, säger hon.

Det kommer både bli sändningar från studion och kommentering av matcher. Första matchen, Detroit-Columbus med Niklas Holmgren, väntar redan på måndag.

– Jag var väldigt inne i NHL innan jag fick barn, sedan gjorde sig sömnbristen påmind. Men de är större nu, så förutsättningarna är bättre att följa med. Jag har faktiskt redan börjat plugga på då jag fick en ”hint” om en fortsättning under JVM. Det har blivit mycket poddlyssning och läsning. 

Samtliga 868 matcher i grundspelet, följt av slutspelet, sänds i streamingtjänsten Viaplay. NHL har premiär 23.30 i Viaplay och V Sport Extra, då finns Valentina Lizana Wallner med i studion som expert.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.