Foto: Dominic Favre
 Foto: Dominic Favre

Forsberg: "Det kändes mycket bra"

Publicerad
Uppdaterad
Modo vann mot Geneve-Servette Hockey Club med 2-1. Det mest anmärkningsvärda med den matchen var att Peter Forsberg var tillbaka i Modotröjan.
- Det kändes mycket bra, det var inga problem alls, säger Forsberg till HockeyExpressen.se.
Forsberg var inne på första Modo-målet men registrerades inte för någon assist.
- Han gör en helt okej match utan att glänsa. Jobbade bra i båda riktningarna, säger Modos sportchef Fredrik Andersson.
Den dåliga isen ställde till det för båda lagen, som fick problem med passningsspelet.
- Det var väldigt svårspelat, säger Fredrik Andersson. Det är 30 grader varmt här nere och vi spelade sista matchen för kvällen.

Nummer 7

Forsberg, för ovanlighetens skull med nummer 7 på ryggen, spelade tillsammans med Mats Zuccarello Aasen och Per-Åge Skröder. Men matchoträningen lyste igenom för "Foppa".
- Jag måste spela många matcher till, säger Forsberg till HockeyExpressen.se.
Fredrik Andersson har sett Forsberg träna med Modo:
- Han har sett riktigt bra ut på träning, men det är annorlunda med matchsituationer, säger Andersson, som inte tyckte det var en speciellt bra hockeymatch.
- Det är starkt att vinna trots att man inte spelar riktigt bra.
Peter Forsberg vill inte lämna några besked om fortsättningen av säsongen.
- Jag kan inte säga något, det är för tidigt än, säger "Foppa" till HockeyExpressen.se.
På fredagen möter Modo Hannover.
Spelar Forsberg då?
- Ja, det gör han, säger Andersson.
Tony Abbühla

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag