Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fästmöns bilder – som ”Foppa” inte får se

Peter Forsberg och Nicole Nordin.
Foto: TT NYHETSBYRÅN
Foto: TV4
Peter Forsberg.
Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN

Nicole Nordin bjuder ofta sina Instagram-följare på inblickar i livet med maken och hockeyikonen Peter Forsberg.

Alla kan se bilderna – utom ”Foppa” själv.

– Hon har blockat mig, säger Forsberg till magasinet King. 

Peter Forsberg och Nicole Nordin träffades 2009 under en festmiddag. Forsberg var då i slutet på sin hockeykarriär, och Nordin pluggade på Handelshögskolan i Stockholm. 

Foppa om Nicole

Redan året därpå förlovade paret sig. Men något bröllop har ännu inte ägt rum.

– Det börjar verkligen bli dags. Vi pratar om det, det är på G, men vi har inget datum satt ännu, säger Forsberg i en lång intervju med magasinet King. 

För alla som vill få en inblick i kändisparets tillvaro finns Nordins Instagram att tillgå. Hon har nästan 10 000 följare – och det hör sannerligen inte till ovanligheterna att Forsberg dyker upp på en bild här och där.

”Hon har blockat mig”

Men det är inget Forsberg har koll på, ska sägas.

– Jag kan inte se Nicoles Instagram, hon har blockat mig som följare. Men det är lika bra. Jag stör mig bara på det. Jag fattar inte varför man måste berätta om allt man gör för omvärlden hela tiden, men det är kanske bara jag som är för gammal för att förstå, säger Forsberg.

Nordin, som driver skobolaget Inuikii i Schweiz tillsammans med Forsberg, står dock bakom sitt beslut. 

– Det är det smartaste jag har gjort. Nu kan jag posta hur mycket saker som helst utan att Peter behöver bry sig, säger Nordin. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.