Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Douglas har sagt att jag får bestämma allt”

Douglas Murray och Penny ParnevikFoto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Murray under sin tid i NHLFoto: ALEX GALLARDO / AP FR170211 AP
Murray i Tre KronorFoto: ANDREAS HILLERGREN / © BILDBYRÅN

Den tidigare hockeystjärnan Douglas Murray och realitystjärnan Penny Parnevik väntar barn i sommar.

Nu berättar de om beslutet att flyga över hela USA för förlossningen.

– Jag kände att jag vill vara i Florida och ha mamma och pappa nära, säger Penny Parnevik till Aftonbladet. 

Han blev känd som en tuff och kämpande back under sina åtta år i San Jose Sharks. Fyra år efter att han la skridskorna på hyllan ska nu Douglas Murray tacklas med familjelivet i stället. 

Sedan 2017 lever han tillsammans med Penny Parnevik, dotter till golflegendaren Jesper Parnevik och känd från TV3-serien ”Parneviks”. Paret bor i San Jose där Murray fortfarande blir igenkänd av fans.

– Jag visste inte alls att han var så omtyckt här, jag hade ju inte sett honom i det ljuset. För mig var han en gammal familjevän och sedermera kärlek, säger Penny Parnevik i en intervju med Aftonbladet. 

Paret förlovade sig tidigare i år och i augusti väntar de sitt första barn. Douglas Murray ser fram emot att bli pappa.

– Penny är helt otrolig med barn, jag brukar kalla henne ”baby whisperer” för att hon har sånt handlag med alla småttingar hon träffar. Hon blir en enastående mamma, säger han till tidningen.

https://www.instagram.com/p/Bu7T4XZDpVn/

Flyger över hela USA för att föda

Murray och Parnevik kommer att bo kvar i San Jose även när familjen utökas men själva förlossningen kommer att äga rum nästan 500 mil därifrån. Penny Parnevik har bestämt att hon vill föda i Florida där hon växte upp och har sina föräldrar.

– Douglas har varit så bra och sagt att jag får bestämma allt om förlossningen. ”Jag kan inte föreställa mig hur det kommer vara”, har han sagt, och jag kände direkt att jag ville vara i Florida och ha mamma och pappa nära, och så kan alla mina syskon flyga in när det drar ihop sig, säger Penny Parnevik till Aftonbladet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.