Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Det kom som en chock – jag blev väldigt ledsen”

Foto: TOMAS LEPRINCE
Foto: TOMI HÄNNINEN / BILDBYRÅN

Luleås målvaktsstjärna Sara Grahn kan ha gjort sitt i Damkronorna efter beskedet att vårens B-VM ställs in.

– Det kom som en riktig chock, säger hon till NSD.

Den 32-åriga Luleåmålvakten, som debuterade i landslaget 2006 och gjort 266 landskamper, är nedstämd över gårdagens besked att B-VM ställs in för andra året i rad på grund av coronapandemin. VM i Frankrike skulle ha avgjorts i april 2021.

– Det kan absolut innebära att jag har gjort mitt i landslaget. Jag kommer inte säga ja eller nej just nu för jag måste först landa i beskedet och känna efter vad jag själv vill, säger hon.

Grahn var med när Damkronorna åkte ur A-VM 2019 och tycker att landslaget under nye förbundskaptenen Ulf Lundberg har något bra på gång.

– Därför var beskedet väldigt, väldigt tråkigt. Jag trodde någonstans att det skulle gå att genomföra VM och att vi skulle spela som i en bubbla. Jag blev väldigt ledsen och känslan var tomhet efteråt, säger Grahn.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.