Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Sanny Lindströms blogg

Läs på egen risk

Följande blogginlägg kan upplevas som stötande och eventuellt måste Expressen gå ut med en offentlig ursäkt efteråt. Det verkar dessvärre vara så pass illa numera…

I samband med att Färjestad vinner på hemmaplan spelas vanligtvis Sven-Ingvars gamla dänga Torparrock till publikens stora jubel. Igår efter slutsignalen i CHL matchen mellan Frölunda och just Färjestad spelade göteborgarna samma trudelutt lite med glimten i ögat. Efteråt kände sig dock Frölunda tvingade att gå så pass långt att man man bad Färjestad om ursäkt.
Var det verkligen nödvändigt?
Att be om ursäkt alltså.
Blev någon på riktigt sårad, förnärmad, ledsen eller förolämpad?
Spelare?
Inte en chans.
Ledare?
Knappast.
Fans?
Ja, möjligtvis. Men vi skriker efter känslor och om det här betyder att flera Färjestads fans vill trycka dit Frölunda nästa match är det väl knappast något att be om ursäkt för. Kom igen nu. Det var med glimten i ögat och inget illa menat.
Jag kan lista massvis med andra saker som borde uppröra mer. Faktiskt.
Jag tycker absolut inte att Frölunda har något att be om ursäkt för. Och helt ärligt har jag väldigt svårt att se att Färjestad skulle ha anledning att bli upprörda av det mer än sin egen prestation i matchen.

Vi skriker efter känslor men blir livrädda så fort det tenderar att gå mot gränsen.
Men vet ni vad?
Det här var inte ens i närheten av någon gräns enligt min mening det var till och med rätt roligt.
Hur jag reagerat som spelare?
Jag kan faktiskt relatera till det som den tidigare Färjestadsspelare jag ändå är och som mött rivaliserande Frölunda flertalet gånger. Jag hade inte brytt mig ett skvatt mer än att jag sett till att spela inåt h…… bra nästa gång lagen möts i Karlstad om nio dagar.
Se det som tändvätska helt enkelt.
Men be om ursäkt? Hujeda mig.

Fotnot: Eventuella arga mail, rättsliga åtgärder och polisanmälningar för ovanstående inlägg hänvisas till Expressen.

Tack för att ni tog er tid

Sanny