Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Svar på tal

Inför säsongen fanns det ett stort frågetecken huruvida Skellefteås målvaktssida skulle hålla.
Efter dagens match och en i övrigt fin säsongsinledning i SHL har Gustaf Lindvall visat att han är en gedigen och bra målvakt som laget kan luta sig mot.

Inför säsongen kändes det som om det var Gustaf Lindvalls stora chans att visa att han var mer än bara en andramålvakt i SHL. I skadade Mantas Armalis frånvaro har Lindvall, bortsett från premiären, stärkt sin roll och visat att han är värd att satsa på även framöver.
I dagens match mot ett starkt Kärpät visade Lindvall upp ett lugnt och tryggt spel som banade vägen till ett högst nödvändig seger för Skellefteås fortsatta existens i Champions Hockey League.

Skellefteå seger grundlades genom en stundtals bra balans mellan en stabil defensiv, kreativitet med pucken och en förmåga att kunna kunna driva upp bra fart i uppspelsfasen.
Att lyckas vinna mot ett så pass starkt lag som Kärpät ändå är skapar ett självförtroende och för många av de unga spelarna en erfarenhet som är nyttig för framtiden. Tillsammans med Gustaf Lindvall är de unga spelarna avgörande för lagets eventuella framgångar. Kan dem ta nödvändiga steg i sin utveckling och kan Lindvall fortsätta på samma nivå blir Skellefteå att räkna med.
Även dagarna när stjärnduon Joakim Lindström och Oscar Möller inte gör mål och poäng.

Gustaf Lindvall och Philip Broberg är två nyckelspelare i Skellefteås jakt på framgångar.  Foto: Ola Westerberg / BILDBYRÅN /

Tack för att ni tog er tid

Sanny