Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Släpp pucken

På lördag drar äntligen SHL igång igen och med det följer ett sug efter hockey som var längesedan jag kände. Anledning är såklart att serien vimlar av profiler och synnerligen skickliga spelare som kommer höja attraktionsvärdet och skapa snackisar.

Jag minns själv hur ovisst det var inför varje säsongsstart och hur det pirrade lite extra i magen inför premiäromgångarna. Oavsett hur försäsongen sett ut är det en gnagande oro att ”Tänk om det här går åt helvete” som åtminstone jag kände när premiären var runt hörnet.
Som 2010. Jag spelade då i Färjestad och vi mötte Skellefteå borta. Det var i den här vevan som Skellefteå implementerat sitt nya spelsätt med presspel över hela isen kombinerat med hög individuell skicklighet. Efter ett fåtal byten minns jag hur jag tittade ned i båsgolvet, helt slut efter ett långt byte i egen zon, och undrade om jag var så dåligt tränad eller om vi som lag var så dåliga. Som tur var avtog frenesin efter den första perioden och vi kunde sedan studsa tillbaka och vinna matchen trots allt.

Under försäsongen har jag under dryga månaden roat mig på att ranka lag och listat spelare i diverse olika kategorier.

1- Frölunda
2- Luleå
3- Färjestad
4- Djurgården
5- Växjö
6- Rögle
——————–
7- Malmö
8- HV71
9- Skellefteå
10- Brynäs
——————–
11- Örebro
12- Linköping 
——————–
13- Leksand
14- Oskarshamn

Jag har också gått igenom lagdelar och utsett seriens bästa:

…målvakter

….backar

Forwards

Värvningar

Juniorer

Retstickor

Och också gått igenom tio spelare som har en del att bevisa i år och som jagar personlig revansch. 

Dessutom. I morgon fredag släpps Sanny&Svensson med mig och Johan ”MrMadhawk” Svensson. En Podcast där vi kommer prata hockey och bolla tankar och idéer med er lyssnare.
Hoppas ni hänger med på den resan.

Tack för att ni tog er tid

Sanny