Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Wow. Helt otroligt

Den tidigare Moraduon Jonas Westerling och Mikael Simons anordnade i lördags en match till förmån för Tobias Forsbergs rehabiliteringsfond. Nu har man börjat räkna ihop hur mycket som samlades in och det är smått otroliga summor vi pratar om.

Ända sedan Leksands Tobias Forsberg skadade sig i slutet av december i fjol har hockey-Sverige hållit tummarna men nog befarat det värsta. Trots det var det ändå smått ofattbart när vi i våras för första gången fick veta omfattningen av skadan där Forsberg var förlamad från bröstet och nedåt.
Det har fått hela hockeyfamiljen att gå samman på ett underbart sätt och när Moraduon Westerling och Simons anordnade matchen i lördags med storstjärnor som Filip Forsberg och Mattias Ekholm samt tidigare profiler som Magnus Svensson, Thomas Jonsson och Patrik Ross var det ett sätt att visa sitt stöd för Tobias Forsberg och stötta den stiftelse som startas i hans namn.
Nu har pengarna räknas ihop och summan från matchen i lördags landar alltså på smått ofattbara 700 000 kr.
Jag blir rörd och som en del av hockeyfamiljen vill jag rikta ett stort tack till alla som stöttat och visat uppskattning och kärlek till Tobias Forsberg.
Helt otroligt!
Jag är stolt av vad vi tillsammans kan göra och nu önskar vi såklart att Tobias fortsatta rehabilitering fått ny energi och hoppas han känner av den kärlek som han fått.
Till Jonas Westerling och Mikael Simons samt alla andra som gjorde helgens match möjlig vill jag kort och gott säga att jag beundrar ert intiativ och det engagemang ni lagt ned.
Allt från spelare, ledare, företag och privatpersoner som gjorde helgens match möjlig.
Ni är sanna hjältar.

Jag hoppas Tobias Forsberg känner av den kärlek som han fått från hockeyfamiljen och framförallt från helgens match där smått ofattbara 700 000 kr samlades in.  Foto: Daniel Eriksson / BILDBYRÅN /

Fotnot: Vill du också vara med och bidra till Tobias Forsbergs rehabilitering?
Swishnummer: 123 445 42 11
Bankgironummer: 835-8004
Betalningsmottagare är Insamlingsstiftelsen för Tobias Forsberg.

Skapare av denna insamlingsstiftelse är Johan Forsberg och Michael Reander.

Tack för att ni tog er tid

Sanny