Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Sanny Lindströms blogg

Tog med sig självförtroendet hem

Den bästa spelaren i januari var inte helt oväntat en spelare som växt mer och mer under hela säsongen och fullkomligt sprudlade av självförtroende efter JVM och öst in poäng.
Januari månads bästa spelare är Emil Bemström.

Photo: Kenta Jönsson / BILDBYRÅN /

Vanligtvis pratar man om att spelare får en dipp efter JVM men i Bemströms fall var det precis tvärtom. Bemström var en av få ljusglimtar bland forwards under JVM och det självförtroende han byggde upp inför och under JVM tog han med sig hem. Under januari var Emil Bemström poängbäst bland samtliga spelare i SHL med sex mål och sex assist på tio matcher.
Sett över hela säsongen har Bemström varit en av de mest positiva överraskningarna och debuten i landslaget förra veckan låg till grund för den fina januarimånad han hade.
För detta prisas Emil Bemströms som månadens spelare och hans moderklubbs ungdomsverksamhet Järna SK med 10 000 kr.

https://twitter.com/cmoresport/status/1096713914216300545?s=21

* * * * * * * * * * * * *

Juryn består av: Liam Reddox Växjö, Mikael Wikstrand Färjestad, Jacob Josefson Djurgården, Jimmie Eriksson Skellefteå, Eddie Larsson Linköping, Simon Önerud HV71, Joel Lundqvist Frölunda, Fredrik Händemark Malmö, Erik Gustafsson Luleå, Jacob Blomqvist Brynäs, Jere Sallinen Örebro, Adam Mashur Mora, Hampus Larsson Timrå, Craig Schira Rögle, Tomas Ros Aftonbladet, Johan ”MrMadhawk” Svensson Expressen, Lena Sundqvist C More, Petter Rönnqvist C More Richard Forsberg/ Mathias Kemi Scandic samt undertecknad.

* * * * * * * * * * * * *

Tidigare vinnare

December – Anton Wedin, Timrå
November – Joel Persson, Växjö
Oktober – Ryan Lasch, Frölunda
September – Jacob Josefson, Djurgården

* * * * * * * * * * * * *

Tack för att ni tog er tid

Sanny