Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Drömförstärkning på gång

I fjol smällde Michael Lindqvist in imponerande 20 mål på 33 matcher för Färjestad vilket ledde till både spel i Tre Kronor och ett NHL kontrakt med New York Rangers.
Nu är han uppsatt på waivers och om inget annat lag plockar upp hans rättigheter (kontrakt i NHL)  är han snart tillbaka i Färjestad.

Igår gav Färjestad beskedet att Alexander Johansson tvingas till operation vilket gör att man måste sondera marknaden på tänkbart nyförvärv.
Drömnamnet lär såklart hela tiden ha varit Michael Lindqvist som gjorde braksuccé i fjol.
Eftersom Lindqvist lämnade Färjestad med ett år kvar på kontraktet är han tjänstledig och med andra ord måste Färjestad ta tillbaka honom inom 30 dagar efter att han meddelat att han vill återvända. Faktum är att det är enda enda alternativet för Lindqvist i Europa och såklart kommer Färjestad stå med vidöppna armar.
Förutsatt att Lindqvist passerar orörd i unconditional waivers kommer kontraktet med Rangers att brytas och således kan han inte bli utlånad till tex KHL utan det är Färjestad och det redan befintliga kontraktet som gäller
Med andra ord.
Drömförstärkning för Färjestad inom 24 timmar.

Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRÅN /

Fotnot: Även Djurgården ser ut att få drömförstärkning vilket MrMadhwk avslöjade precis.
Jag gav min syn kring Axel Jonsson Fjällby betydelse för Djurgården för drygt en månad sedan.
Vad jag har förstått har avtalet varit klart en tid men på grund av regler från NHL har han inte kunnat lämna Washingtons organisation förrän den 14e november och av den anledningen har Djurgården inte heller kunnat offentliggöra värvningen.

Tack för att ni tog er tid

Sanny