Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Sanny Lindströms blogg

Nu kör vi

Den första augusti betyder hockeymånad även om det kan vara svårt att förstå med det helt underbara väder sommaren fortfarande bjuder på.
Det betyder också att bloggen som gått på tongång under juni och juli nu återigen är tillbaka fullt slag.

Jag gillar den här tiden på året.
Som spelare känner man i grunden mer förväntan än press och stress. Klubbledare är nöjda och glada och påtalar att laget är bättre än i fjol och man bygger upp och skapar en harmonisk och skön känsla.
Spelarna är såklart bättre tränade än någonsin och klubbens nyförvärv har såklart valt just klubben beroende på lagets supportrar och stämningen i arenan precis som de gillar riktningen klubben är på väg.

Precis som sig bör inför en ny säsong så kommer jag såklart att göra massvis med listor om allt tänkbart på samma sätt som jag gjort de senaste åren.
Är du less på listor lär den här bloggen knappast vara rätt plats att vistas på med andra ord.

Nu kör vi och ser fram mot ytterligare en rolig säsong. Hoppas ni är med mig även i år vilket är drivkraften för den här bloggen.

Som alltid.

Tack för att ni tog er tid

Sanny