Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Den såg jag inte komma

Hoppsan.
Joel Kellman till Brynäs alltså.
Det gick snabbt. Väldigt snabbt och det skulle såklart gå att spekulera i hur långt gångna förhandlingar det fanns redan innan fredagens sjunde match mot Timrå.
Hur som helst.
Grattis Brynäs.

Jag spekulerade redan igår om JoelKellman och såg honom som en av de hetaste spelarna för andra klubbar att värva in. Också att han kanske var den första spelaren som på riktigt skulle få smaka på den nya lukrativa TV-avtal och kunna skriva ett fördelaktigt kontrakt.

Inget illa om Brynäs.
Men jag såg inte att de skulle landa Kellman även om kopplingen med tidigare Karlskrona- tillika nuvarande sportchefen i Brynäs Stefan Bengtzén finns där.
Jag hade nog trott att Kellman skulle välja en klubb med en mer framskjuten roll även om det såklart är för tidigt och spekulera hur Brynäs position och lagbygge kommer se ut nästa år.
Hur som helst.
Värvningen av Kellman är riktigt vass och med rätt omgivning och förtroende kommer han göra minst 40 poäng nästa är. Det är jag övertygad om.
Jag ser Kellman som en komplett spelare som trots bristen på centimeter kompletterar det med en fin spelförståelse och en härlig skdirkdoåkning.

Grattis Brynäs.
Det har inte direkt varit många positiva nyheter på slutet men värvningen av Joel Kellman är onekligen en sådan.

Foto: Magnus Lejhall / BILDBYRÅN /
Foto: Magnus Lejhall / BILDBYRÅN /

Tack för att ni tog er tid

Sanny