Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Sanny Lindströms blogg

Årets tränare…

…. Och följande trio har nominerats till årets tränare

Sam Hallam Växjö

Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRÅN /
Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRÅN /

Vann serien i överlägsen stil och även om man på pappret har det bästa laget går det inte att sticka under stol med att Sam Hallams lag hållit en nivå ingen annan varit i närheten av.

Robert Ohlsson Djurgården

Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRŁN

Fjolårets säsongen, den första som huvudtränare i SHL, var minst sagt tuff för Ohlsson vars Djurgården inledde svagt. I år har varit raka motsatsen. Har levererat på en nivå ingen kunnat förutspå och Ohlsson har förvandlat Djurgården till en guldkandidat.

Johan Pennerborn Färjestad

Många spelare verkar trivas under Johan Pennerborns ledarskap.  Foto: Fredrik Karlsson / BILDBYRÅN /

En nykomling som coach i Färjestad och dessutom en utanför ”familjen”, inte skulle väl det kunna vara möjligt? Faktum är att Färjestad gått från ett av de tråkigare och mest förutsägbara lagen till de mest underhållande under Penneborns ledning.

https://twitter.com/cmoresport/status/974948629965258753

En intressant notering.
Snacka om att pendeln har svängt i svensk hockey om man ser till åldern på de nominerade tränarna med en snittålder på dryga 42 år.
Modernt eller omodernt ledarskap?

Tack för att ni tog er tid

Sanny