Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ett nödvändigt steg för utvecklingen

Lördagen den 3 mars kommer vi på C more och Sportkanalen för första gången visa damhockey och SDHL när Brynäs tar emot Modo.
Ett väldigt roligt och nödvändigt intiativ som jag hoppas kunna bli återkommande och att vi på vårt sätt kan hjälpa till att lyfta damhockeyn till en högre nivå.

Att svensk damhockey inte, resultatmässigt, har tagit några kliv har vi blivit varse om de senaste veckorna och när man väl Twittrat klart hoppas jag att man tar ett rejält tag kring satsningen på damhockeyn i Sverige.
Där har vi inom media också ett stort ansvar.
Att börja visa fler matcher på TV är en del.
Jag är såklart inte dummare än att jag förstår att det tillslut landar på kronor och ören och om man över tid ser att en produkt inte säljer så måste man såklart fundera om.
Jag är därför väldigt glad och stolt att vi på Cmore tar steget och försöker.
Det kan på sikt kanske ge tjejerna bättre förutsättningar inte minst i sin jakt på nya sponsorer som får chansen att synas på ett tydligare sätt.
Också väldigt kul att välkomna en av svensk damhockeys allra bästa spelare genom tiderna Maria Rooth som expertkommentator (inlånad från SVT) till Cmore som tillsammans med Mats Lilja kommer att att guida oss genom matchen.

Jag hoppas att detta är startskottet på något som kan växa sig större.
Det skulle svensk damhockey må bra av.

Maria Rooth kommer tillsammans med Mats Lilja att kommentera den, för Cmore, historiska matchen. Foto: Simon HastegåŒrd / BildbyrŒån /
Maria Rooth kommer tillsammans med Mats Lilja att kommentera den, för Cmore, historiska matchen.Foto: Simon HastegåŒrd / BildbyrŒån /

Tack för att ni tog er tid

Sanny