Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Fler borde fått chansen

Sverige vann mot Sydkorea i en match som jag vägrar att dra några som helst växlar av. En riktigt skitmatch utan intensitet och en genomgående sömnig tillställning.

Sverige bytte målvakt efter halva matchen så att Magnus Hellberg också skulle få lite istid. Det borde ha gått att applicera även bland utespelarna. Idag var väl ett ypperligt tillfälle att testa fler spelare i tex powerplay. Nu envisades landslagsledningen med att spela Alexander Bergström med Linus Omark, Andreas Engqvist, Fredrik Pettersson och Magnus Nygren i en uppställning och Skellefteåkedjan med Patrik Hersley och Jonas Junland i en annan.
Varför inte ge fler spelare chansen? Dels för att sprida ut istiden och få igång fler spelare?
Både Mikael Wikstrand och framförallt Henrik Tömmernes borde fått mer istid och varför inte ge Dick Axelsson (klev av inför tredje perioden), Patrick Zachrisson och Anton Lander chansen att visa upp sig?
Jag menar.
När ska man provtrycka spelare om man inte gör det i en sådan här match?

Matchen då?
Jag lägger ingen värdering vid den eftersom sydkoreanerna var alltför svaga och att därför ge sig på att ens spekulera vilka som kan ha stärkt sina chanser idag vore direkt oseriöst.

Tack för att ni tog er tid

Sanny