Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stäng av hela laget

Jag har sett avslutning på Brynäs match mot Mannheim igen.
Är så förbannad och frustrerad över Mannheims usla beteende och detta måste markeras å det grövsta.
Jag skulle faktiskt inte motsätta mig att Mannheims stängs av från Champions League under kommande säsong utöver det kännbara straff som Thomas Larkin kommer få för sitt idiotiska överfall på Daniel Paille.

När CHL drog igång för några säsonger sedan var några klubbar i Sverige drivande i processen likväl som Mannheim var. Nu måste CHL visa handlingskraft och markera.
Detta är fan inte okej.

Tacklingen som Daniel Paille (extern länk) får i slutet av matchen är bland de värsta tacklingar som jag sett på väldigt, väldigt länge.
Den är så ful att jag knappt tror att det är sant.
Helt ofattbart.
I en tid när vi inom svensk hockey kommit långt gällande spelarnas säkerhet är det beklämmande att se den här typen av beteende som är så långt ifrån det som hockeyn vill stå för idag.

Jag måste ställa mig frågan, jag vet att jag sätter allt på sin spets.
Men är det värt att sätta sina spelare på isen om de kan få utstå den här typen av spel från en motståndare vars coach Sean Simpson i samband med eländet på isen ska ha stått och hånlett och Tommy Sjödin enligt SVT´s Dusan Umicevic?
Är det verkligen det?

Ni som om möjligt blir upprörda. Jag vet att jag gjort fula grejor på isen men då fanns inte medvetenheten kring skador på samma sätt som idag.
Medvetenheten kring skador är lyckligtvis större och med den vetskapen måste Mannheim straffas kollektivt på ett väldigt kännbart sätt.
Allt annat vore helt åt helvete.
Jag menar.
Detta var inte en enskild incident utan det var flera situationer som var direkt pinsamma (i slutskedet av matchen) och när Mannheim sedan efter matchen skriver på sin hemsida att känslorna kokade över på slutet förstår man att något är genomruttet.

Att lagets tränare Sean Simpson inte ens vågade gå på presskonferensen efter matchen är så pinsamt och det känns som spelarna är lika ruttna som sin egen coach.

Mannheim, ni skämde inte bara ut er själva, ni skämde faktiskt ut hockeyn i stort.

Tack för att ni tog er tid

Sanny