Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Gå för vår hälsa

I morgon anordnar Färjestad Bissen brainwalk för andra året i rad.
Bor du i Karlstad med omnejd.
Kom och hjälp och gör skillnad.

Mathias ”Bissen” Larsson är initiativtagare till Bissenbrainwalk och har genom åren blivit en god vän och en människa som jag verkligen ser upp till. Tidigare var ”Bissen” bandyspelare på elitnivå med bland annat tre SM guld på meritlistan. 2010 drabbades ”Bissen” av en stroke som kom att förändra hans liv för alltid.

Trots att jag och Mathias ”Bissen” Larsson har olika skador och besvär fungerade han som bollplank och stöd till mig när jag mådde som sämst efter min hjärnskakning i framförallt slutet av 2012 och 2013.

Genom att delta i Bissenbrainwalk är du med och bidrar till forskningen kring hjärnans alla skador och sjukdomar.

Totalt har Bissenbrainwalk samlat in fem miljoner kronor ideellt till hjärnforskningen.
550 000 kr av de har donerats till Niklas Marklund, överläkare och professor vid Institutionen för neurovetenskap och enheten för neurokirurgs på Uppsala Universitet för för studier av de långtidskonsekvenser som kan drabba idrottare efter upprepade hjärnskakningar.

Av bland annat den anledningen är jag glad att Färjestad anordnar en Bissenbrainwalk och tar för givet att fler hockeyföreningarna runt om i landet hänger på.

Varför inte gemensamt ta det hela ett steg längre och skänka delar av de böter som spelarna betalar i samband med avstängningar till Bissenbrainwalk?

För er som inte bor i Värmland eller av någon annan anledning inte kan vara med i morgon så finns det ändå möjlighet att bidra.

Schema för söndag 1 oktober

11.00 Samling Huvudentré Löfbergs Arena
11.15 Konferencier hälsar välkommen och intervjuar bla grundare av Bissen Brainwalk, Mattias ”Bissen” Larsson, och andra intressanta gäster där bland andra Sanny Lindström och Ole-Kristian Tollefsen återfinns.
12.00 Avgång Bissen Brainwalk Karlstad 2017

Jag hoppas att så många som möjligt vill hjälpa till att göra skillnad

Tack för att ni tog er tid

Sanny