Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Sanny Lindströms blogg

Stjärnan gör comeback

Ikväll gör HV’s stjärnvärvning David Ullström comeback. En nyckelspelare i det stundande slutspelet som jag tror kommer bli bättre och mer ovisst än på väldigt länge.

Jag har inga större förväntningar på David Ullström inför kvällens toppmatch mot Brynäs. Även om jag tror att han redan ikväll kommer inneha en av huvudrollerna för att efter ett par, tre matcher gå in i väggen efter den långa skadefrånvaron som stört honom. Av egen erfarenhet vet jag att man i de första matcherna efter skadeuppehåll går på adrenalin och vilja. Efter några matcher kommer tröttheten och den mentala smällen ta ut sin rätt och man hamnar i en liten svacka. Tur för HV71 och Ullström är att detta sker lagom till åttondelsfinalerna startar och HV automatiskt får en veckas ledighet innan de kliver in i kvartsfinalen.

Jag vidhåller. David Ullström är en stjärna som förutsatt att han är frisk och kry kommer att kunna vara skillnad mellan en semifinal och final för Jönköpingslaget.

HV71, Växjö, Frölunda, Linköping, Brynäs och Skellefteå. Årets slutspel kan bli sanslöst spännande.

Det är några riktigt bra och spännande matcher ikväll. Ovan nämnda möte mellan HV71 och Brynäs och Frölunda mot Linköping sticker ut.
Själv ska jag dock bege mig till Leksand för att faktiskt bara kolla på hockey utan att jobba. Det ska bli riktigt kul.
Tar Leksand sista chansen att sätta press på Örebro ovanför strecket?
Det ska bli intressant att se.

Tack för att ni tog er tid

Sanny