Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Sanny Lindströms blogg

Underbara nyheter för oss hockeyälskare 

För oss som inte kan få nog av hockey och framförallt att på nära håll för följa talangutvecklingen i Svensk hockey kommer nu en väldigt glädjande nyhet. Mellan den 13-23 april spelas U18 VM med spelare som Rasmus Dahlin, Erik Brännström, Timothy Liljegren och många, många fler i Slovakien.
TV12 och Cmore kommer att sända och på så sätt kommer vi får lära känna några av morgondagens stjärnor.


170222 Fršlundas Rasmus Dahlin under ishockeymatchen i SHL mellan HV71 och Fršlunda den 22 februari 2017 i Jšnkšping. Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRN / Kod JO / Cop 144
Rasmus Dahlin kommer att vara en av Sveriges viktigaste spelare i U18 VM i Slovakien mellan den 13-23 aprilFoto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRÅN /

TV12 och C More sänder U18-VM 2017 från Slovakien

Intresset för Sveriges JVM-lag har vuxit under många år och TV-sändningarna i juletid har blivit tradition för många supportrar. Nu sänds för första gången även U18-VM och det är TV12 och C More som kommer att sända turneringen som spelas den 13–23 april.

Tidigare i februari spelade U18-laget den sista turneringen innan den slutliga truppen tas ut till VM i Slovakien. Sverige kom tvåa i fyrnationsturneringen i Sundsvall efter en straffrysare mot USA.

Intresset för Sveriges juniorlag i ishockey växer och nu får även Småkronorna känna på hur det känns att ha svenska folkets stöd under en mästerskapsturnering. TV12 och C More sänder nämligen alla Sveriges matcher i U18-VM som spelas i Slovakien den 13–23 april – en glädjande nyhet för Svenska Ishockeyförbundet som kommer att arrangera turneringen på hemmaplan 2019.

– Vi är såklart glada för att TV12 och C More väljer att sända mästerskapet. Vi är stolta över våra juniorlag och ser sändningen som en viktig förutsättning för att bygga varumärket kring vårt U18-lag samt ge oss förutsättningarna för att skapa en härlig stämning när det är vår tur att arrangera turneringen om två år, säger Anna Nordkvist, Marknads-, kommunikations- och försäljningschef.

– Vi utökar vår satsning på svensk hockey och skriver ny historia, då TV12 och C More blir först i Sverige att sända Sveriges samtliga matcher i U18-VM. Det ska bli otroligt spännande att följa vårt yngre hockeylandslag, där flera av spelarna har sin hemvist i både SHL och HockeyAllsvenskan, som är två av våra mest engagerande rättigheter, säger Erik Westberg, sportchef TV4-Gruppen och C More.

* * * * * * * * * * * * * * * * *

Fotnot: Eftersom U18 VM spelas samtidigt som SM-slutspelet finns det en osäkerhet kring vilka svenska spelare som blir tillgängliga.
I vilket fall som helst som kommer Sverige att ha ett slagkraftigt lag med mängder av spelare som jag är övertygad kommer ha fina framtider inom hockey.

Tack för att ni tog er tid

Sanny