Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

De nio tränarliven kan vara slut

I fjol fick Larry Huras sparken av Modo efter en minst sagt svajig inledning med en defensiv som var så usel och ostrukturerad att man undrade om Huras egentligen hade kunskap för uppgiften.

Trots det lyckades Huras, som har nio liv, få ett nytt jobb i schweiziska HC Fribourg-Gottéron under september månad. Nu verkar det mesta tyda på att Huras återigen får sparken efter att Fribourg-Gottéron förlorat kvällens match mot Lugano och är fast cementerade i botten med en trupp som var tänkt att ligga i toppen.

161001 Ishockey, Schweiziska ligan, Zug - Fribourg: 01.10.2016;  Zug; Eishockey NLA - EV Zug - HC Fribourg-Gotteron; Trainer Larry Huras (Fribourg) (Marc Schumacher/freshfocus) © BildbyrŒn - COP 91 - SWEDEN ONLY
Nämn Larry Huras i Örnsköldsvik och folk lär kunna få mardrömmar (Marc Schumacher/freshfocus)© BildbyrŒn 

Fribourg-Gottéron General Manager Christian Dubé säger till tidningen Blick att de ska ta ett beslut angående Huras inom de närmsta 48 timmarna.

Mycket tyder dock på att Larry Huras återigen får lämna sitt lag och nu undrar man ändå om dessa nio tränarliv har kommit till en enda. En sak är säker. I Sverige lär han inte dyka upp.

Tack för att ni tog er tid

Sanny