Sanny Lindströms blogg

Tre potentiella klubbar för artisten

Hockeyprofilen och artisten Dick Axelsson kommer att vara ryktenas man fram till att det blir officiellt vilken klubb han väljer framåt våren. 

Redan nu lär han och hans agent Nina Wennerström fått intresseanmälan från flera klubbar.
Jag skulle vilja tro att de flesta lag i serien är intresserade av att knyta upp Dick Axelsson.

160213 Sveriges Dick Axelsson under landskampen i ishockey mellan Sverige och Finland den 13 februari 2016 i Stockholm. Foto: Johanna Lundberg / BILDBYRN / kod JL / 135562
Foto: Johanna Lundberg- Bildbyrån

Hur bra och på vilken nivå Dick Axelsson kan prestera är det säkert klubbar som ställer sig speciellt med tanke på spelare av Axelssons kaliber och potential ska tjäna bra.

Det är viktigt för de intresserade klubbarna att presentera staden och deras kort och långsiktig plan.
Vad som brukar vara än viktigare är att presentera vilka spelare de vill knyta till sig och vilka som Axelsson är ämnad att spela tillsammans med. 

Det är vanligt och ett sätt att få spelaren intresserad och se potentialen i den klubb och kedja han väljer att spela för.

Jag har roat mig själv med att ta ut tre potentiella klubbar som jag ser som högst sannolikt att Axelsson spelar i nästa säsong.

Örebro. 

Kanske lite av en överraskning för många. Jag tror dock att klubben skulle kunna vara högaktuell för Axelsson.
Med tränaren Johan Tornberg, som kan sätta press och krav på Axelsson tror jag relationen skulle bli väldigt lyckad. Örebro vill ta nästa steg och att landa Axelsson vore en signal till staden och de andra lagen i SHL att Örebro blir att räkna med.

Potentiell drömkedja:
Martin Johansson- Tom Wandell- Dick Axelsson

Luleå

Jag skulle kunna tänka mig att Axelsson lockas av utmaningen att bärga ett efterlängtat guld till Luleå. Skulle kunna bli den publikfavorit som Linus Klasén tidigare var. Jag tror redan nu att varenda Luleåsupporter börjar drömma om att se duon i Luleå inom en snar framtid.

Potentiell drömkedja:
Bill Sweatt- Mr X- Dick Axelsson

Färjestad

I Färjestad är Dick Axelsson en av de mest populära spelarna i modern tid. Har ett aktat namn i staden och klubben.
Om värmlänningarna lyckas värva Axelsson lär det säkerligen rendera i några fler sålda säsongskort. Färjestad som vill spela en mer offensiv hockey än tidigare lär redan anmält intresse för Axelsson tjänster.

Potentiell drömkedja: 
Mikael Johansson (ny)- Johan Ryno- Dick Axelsson

* * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vad tror ni, vilket lag lyckas värva Dick Axelsson?

Tack för att ni tog er tid

@Sannylindstrom