Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Sanny Lindströms blogg

Trafikkaos och Hampus Lindholm

Den Vitryska trafiken bjöd idag på ett kaos av sällan skådat slag.
Bilresan mellan hotellet och chizhovka arena som vanligtvis tar ca 30 min tredubblades idag tillsammans med Vitrysslands hetsigaste taxichaufför.
Han bytte fil, åkte mot rött och prejade en annan bil upp på en trottoar.
Efter att själv blivit inklämd bakom en lastbil fick han nog.
Klev ur bilen, skrek, tände en cigarett, tog fyra snabba bloss. Klev in i bilen, vände sig mot mig i baksätet och visade upp handen, som inte längre skakade. Han log och körde vidare…
Han pratade sedan glatt och var trots allt den trevligaste chauffören jag haft under dagarna i Minsk.

Taxiresan gick tillslut på hiskliga 200 000.
Det bör dock förtydligas att det rör sig om ca 130 kr.

Sverige möter strax Frankrike.
Jag hoppas att vi lyckas hålla en jämnare och högre nivå än matchen mot Norge. Att vi sätter fart på både skridskor och tanke redan från start och inte tillåter Frankrike att få ner farten på Sveriges spel.
Offensiven måste få en injektion och gärna via en spelare som Calle Järnkrok som hittils i turneringen varit ganska blek.

Till sist.
Jag anser att landslagsledningen borde haft is i magen när de anmälde Skellefteås Nicklas Burström. Borta i Nordamerika är Anaheims succéback Hampus Lindholm endast en förlust från att vara utslagen.
Det hade kunnat vara en rejäl förstärkning!
Nu kan det såklart vara så att landslagsledningen fått indiktioner på Lindholms status och att han ändå inte kunnat medverka.

Well.
Vi vinner med 4-1.

Jag och Niklas Wikegård kommer snacka ner matchen i VM med Wikegård kl 22.30 på TV4.
Syns där.

Sanny