Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Gunnar Nordströms blogg

Disney körde slut på Karlsson

LOS ANGELES. Erik Karlsson hade med sig dottern Harley Rain ute på isen i FLA Live Arena en stund under fredagens NHL All-Star Skills.

Han berättade för amerikanska tv-sportkanalen ESPN att hela familjen hade gjort en heldag på Disney World och att att han var helt slut.

– Det tar på krafterna att promenera runt där med barnen. Min rygg är helt slut, skrattade Erik.

Den familjära stämningen på isen i Panthers hemmaarena passade EK 65 perfekt. Alexander Ovetjkin hade med sig sin fyraårige son Sergej på isen, iklädd samma matchställ från Washington Capitals som Ovie bar.

Det stod Ovie Jr på sonens tröja och han fick göra ett mål på gamle NHL-målvakten Roberto Luongo under en övning, där Alexander Ovetjkin och Sidney Crosby anföll tillsammmans.

Erik Karlsson log åt upplägget.

– Nu när jag har egna barn, så känner jag glädjen att barnen får vara med på ett annat sätt, sa Erik.

Han fick tidigare under dagen frågan om sin framtid i San Jose Sharks från media på plats, men hade samma svar som när SportExpressen nyligen publicerade en stor intervju med honom:

– Ingenting har förändrats. Sharks ledning har inte kontaktat mig i frågan, så jag vet inget mer nu än vad jag gjorde tidigare i vinter. Jag vill vinna och helst i San Jose. Men vi får se vad som händer. Just nu finns ingenting att berätta, svarade Erik, som har med sig hustrun Melinda, dottern Harley Rain och sonen Stellan till Florida.

Trading deadline i NHL är den här säsongen den 3  mars.