Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Gunnar Nordströms blogg

Landeskog gör comeback i utomhusmatchen

LOS ANGELES. Tillbaka till utomhusmatchen i Lake Tahoe.

Colorados Gabriel Landeskog, 28, har fått klartecken att spela utomhusmatchen idag, lördag, mot Vegas Golden Knights i skidorten uppe i bergen i norra Kalifornien.

– Ett skönt besked, jag var lite orolig. Det här är ingen match man vill missa, sa Landeskog till nhl.com efter fredagens träningspass i Lake Tahoe.

Han blev uppsatt på ”Covid-19 protocol” den 4 februari och missade två matcher den senaste veckan.

Men symptomen är borta och Avalanches svenske lagkapten har testat negativt de senaste dagarna, så han plockades bort från Covid-listan härom dagen.

– Jag kollade på spelschemat och räknade ut att det fanns en god chans att jag skulle kunna komma tillbaka och spela den här matchen. Jag har räknat dagar och var inte helt säker på att jag skulle hinna tillbaka i tid, men nu känns det jättekul att få vara med och spela här i Lake Tahoe.

NHL har byggt en utomhusrink på det 18:e hålet av golfbanan Eaglewood Tahoe Golf Course, som anses vara en av USA:s vackraste banor vid stranden av sjön Lake Tahoe.

Snöklädda berg och skogar kommer att inrama evengemanget.

Landeskog har gjort 8 poäng, 3 mål och 5 assist, på elva seriematcher i vinter.

Colorado ligger på tredje plats i tabellen för West division med 17 poäng bakom St. Louis (22 poäng) och Vegas (21 poäng).

Colorado hoppas också få tillbaka försvararen Samuel Girard från ”Protokollet” medan det är lite mer osäkert om backstjärnan Cale Makar, som haft en skada på överkroppen, får klartecken att spela.