Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ny stormatch av Nilsson

LOS ANGELES. Anders Nilsson svarade för en ny stormatch i Ottawakassen i natt, svensk tid, när man besegrade topplaget Winnipeg med 5-2.
Nilsson, som avslöjade för SportExpressen efter 4-0-segern över Anaheim i torsdags att han är sugen på VM-spel i år igen om han blir tillfrågad.
Och eftersom chansen är liten att Senators tar sig till play off kan vi räkna med att Tre Kronors förbundskapten Rikard Grönborg bjuder in fjolårets guldhjälte till årets VM i Slovakien.

I nattens match stoppade han 44 skott och lagkamraterna är fyllda av tacksamhet över Anders spel mellan stolparna.

– Han har varit bra ända sedan han kom hit. Jag tycker att han gett oss en chans att vinna varje kväll han spelat. Han svarar för viktiga räddningar i avgörande lägen av matcherna. Ikväll kom de där jätteräddningarna när vi hade ledningen med 2-1 och var under press, sa anfallsstjärnan Mark Stone till nhl.com efteråt.

Anders Nilsson utnämndes till banans bäste spelare före lagkamraterna Stone och Matt Duchene.

XXX

Raset fortsätter för Anaheim Ducks, som förlorade sin sjunde raka match när man gästade Philadelphia i natt.

– Planen var att behålla Randy Carlyle som tränare säsongen ut, men nu måste man nog ta bort honom. Det här håller inte, laget är uselt just nu, kommenterade Chris Johnston i panelen hos Hockey Night in Canada i natt, svensk tid.

Även Ducks förre general manager Brian Burke var inne på den linjen.

– Randy är en god vän till mig, men det verkar som spelarna inte längre spelar för honom. Och då måste man göra något. Klubben befinner sig i ett krisläge nu, sa Burke.