Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Gunnar Nordströms blogg

Foppa jublar över den glada Modo-nyheten

Peter Forsberg har flyttat till Schweiz, men hjärtat för moderklubben Modo Hockey fortsätter att klappa.

När Tobias Enström, 33, i slutet av veckan meddelade att han kommer att spela för Modo kommande säsong efter elva år i NHL blev Foppa jublande glad.

– Det är så roligt att Tobbe kommer hem. Han kommer självklart att betyda mycket för klubben både på och utanför isen, säger Foppa.

När Foppas och Markus Näslunds välgörenhetslag Icebreakers spelade i Valbo för en dryg vecka sedan fanns Tobias Enström med i laguppställningen bland hockeyproffsen.

Killarna är goda vänner även om de representerat Modo vid olika tillfällen under karriären.

Tidigare har Markus Näslund och Daniel Sedin hyllat Enström för beslutet att nu flytta hem från Nordamerika, där han under många år varit en av de bästa backarna i Winnipeg Jets.

– Jag tror att Tobbe kommer att vara jätteviktig för Modo i vinter. Med sin skridskoåkning och erfarenhet tror jag att han kan logga mycket istid. Jättekul med denna värvning, säger Macke.

Daniel Sedin är också han säker på att Enströms intåg i laget i Hockeyallsvenskan kommer att få stor effekt.

– Tobbe komer att betyda så mycket för Modo. Jag har redan hört från folk i Övik att de är väldigt hoppfulla nu när Tobbe skrivit på. Jag vet hur viktig han är i ett lag. Han kan spela i alla situationer och vara på isen i 30 minuter per match. Dessutom kommer han att höja andra individer bara genom att vara med, säger Danne.