Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Foppa firade med skumpa efter vinsten

Peter Forsberg var inte på plats när han och pappa Kents stjärnhäst Diamanten vann söndagens Ulf Thoresen Grand International på Jarlsbergs travbana utanför Oslo.

– Kent var där, så det var kul. Själv är jag hemma i Övik på semester, berättar Foppa.

Med tillägget:

– Jo, det blev lite skumpa här efter segern. Jag kunde ju se loppet på tv och Diamanten var riktigt bra i dag. Han har tagit ett par steg till nu.

Segern gav drygt 800 000 kronor, så det fanns anledning för Foppa att fira.

– När det blir dags för Jubileumspokalen på Solvalla den 14:e augusti kommer vi att vara på plats hela gänget, säger Foppa.

Jubileumspokalen är ett av Europas största lopp för femårigar med 1 miljon kronor i förstapris.

Foppa har en fulltecknad sommar med massor av evengemang i Sverige och USA, som ska hinnas med före flytten till Schweiz i augusti.

Den 17 augusti är det dags för spel med välgörenhetslaget IceBreakers årliga match, som i år avgörs i Valbo utanför Gävle med Nicklas Bäckström som värd för arrangemanget.

– Extra kul att vi spelar i Valbo i år med tanke på att Bäckis vann Stanley Cup med Washington Capitals, säger Foppa som är affärspartner med förre Brynässtjärnan i fastighetsbolaget Lerstenens satsning i Umeå.

Foppa har njutit av sommarvädret i Norrland under den senaste tiden

– Det har varit fantastiskt väder här i Övik under en längre tid. Tidigt måndag morgon ska jag iväg och spela golf på Veckefjärden med några kompisar. Det gäller att passa på när man är hemma och har semester, säger han.

Att ha en egen golfbana av toppklass skadar ju inte heller.